Centre Joan Suñer

115 habitatges amb serveis, de protecció oficial en règim especial destinat a persones autònomes majors de 65 anys

Presentació del projecte

Edifici de 115 habitatges amb serveis, de protecció oficial en règim especial destinat a persones autònomes majors de 65 anys. Habitatges de 1 i 2 habitacions, sense mobles, amb calefacció i aire acondicionat així com tambè sistema d’avís d’emergència.

Servei de consergeria 24 hores, dona la seguretat que sempre hi ha un conserge a disposició en el Centre per si es necessita ajuda. Les habitacions/bany estan habilitades amb sistemes d’alarma que avisa directament.

La biblioteca disposa de una àmplia varietat de llibres, tots ells donats per els propis residents. També disposen de premsa escrita diària per la seva estona de lectura.

Al gimnàs poden disposar de varies màquines com cintes de córrer, bicicletes estàtiques entre altres. També tenim una professional que fa un manteniment més personalitzat per cada resident que vol anar-hi.

A l’aula de cinema hi ha usuaris que proposen pel·lícules o bé les faciliten per poder veure-les junts.

Tenim una professional de perruqueria i podologia externa  que ofereixen els seus serveis als usuaris del Centre, que ho nececiten un cop a la setmana.

El Centre disposa d’un restaurant obert cada dia de la setmana, que els hi ofereix l’esmorzar i el dinar, amb un preu especial per els residents. Hi ha una part del menú que la subvenciona el centre.

Aspectes destacats:

  • Servei consergeria 24 hores – 365 dies any.
  • Serveis comuns: biblioteca, gimnàs, sala internet, sala audiovisual, serveis mèdics, sales polivalents….
  • Serveis Opcionals: perruqueria, podologia..
  • Cafeteria i restaurant.
  • Auto bugaderia.

Una iniciativa de:

Fundació Privada Patronat Santa Creu de la Selva Girona