Actualitat

Actualitat de Cohabitac i les fundacions que la conformen​

Iniciades les obres de Marinada

L’acta de replanteig de la promoció Marinada de Sitges es va signar el 16 de novembre de 2020.

Les obres d’aquesta promoció de 43 habitatges promoguda per la Fundació SALAS es van iniciar a l’endemà mateix de la signatura, el 17 de novembre de 2020.

Llegir més »

Treballant en l’estructura d’Edifici Gregal (Badalona)

Les obres de l’Edifici Gregal a Badalona continuen avançant segons el planning previst i actualment es troben en fase d’estructura.

Des de l’empresa promotora, la cooperativa Arauca, ens fan arribar les imatges de l’estat de les obres. L’entrega de l’edifici a la Fundació Nou Lloc està prevista pel segon trimestre del 2022.

Llegir més »

30 anys obrint portes, 30 anys donant oportunitats

El 23 de Juliol de 1990, un grup de persones vinculades a Càritas Diocesana de Barcelona va posar en marxa un projecte visionari: la creació d’una entitat sense ànim de lucre amb l’objectiu de donar resposta a l’exclusió habitacional que ja era evident a la ciutat de Barcelona i la seva àrea metropolitana. Perquè fa 30 anys, disposar d’un habitatge familiar digne ja era una fita impossible per a moltes persones.

Llegir més »

SOS lloguers i subministres

Recentment hem iniciat una campanya de captació de fons destinada a donar suport a les famílies que han perdut la feina o reduït molt els ingressos a causa del COVID i no poden assumir les despeses bàsiques d’habitatge o subministraments.

Llegir més »