Projectes destacats

Iniciatives fetes realitat

Centre Joan Suñer

Edifici de 115 habitatges amb serveis, de protecció oficial en règim especial destinat a persones autònomes majors de 65 anys. Habitatges de 1 i 2 habitacions, sense mobles, amb calefacció, aire acondicionat i sistema d’avís d’emergència.

Llegir més »

Cohabitatge

El projecte Cohabitatge ofereix habitatge compartit a llarg termini a persones sense llar al final del seu procés d’inclusió social.

Llegir més »

C/Ticià, Barcelona

Els nostres Habitatges de Protecció Oficial (HPO) de Barcelona, carrer de Ticià, són de 3 habitacions, amb una superfície aproximada de 68 m², amb plaça d’aparcament.

Llegir més »

C/Obradors, Gavà

Els nostres Habitatges de Protecció Oficial (HPO) de Barcelona, carrer d’Obradors, són de 3 habitacions, amb una superfície aproximada de 69 m², amb plaça d’aparcament i traster.

Hi ha plantes baixes per a persones amb mobilitat reduïda.

Llegir més »

Llar Casa Bloc, Barcelona

Gràcies a un acord amb l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, s’està transformant l’antiga residència per adaptar-la a les necessitats d’allotjament de persones ateses per entitats socials de la Taula del Tercer Sector o per a persones en situació d’emergència social.

Llegir més »

Cessió de pisos buits

El programa de cessió d’habitatges buits signat amb el Consorci de l’Habitatge de Barcelona ha permès captar uns 350 habitatges del mercat privat per a destinar-los a famílies/persones en situació d’exclusió social.

Llegir més »

Sant Eloi, Barcelona

Des de l’any 2015 gestionem, en col·laboració amb l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, l’edifici de 32 habitatges del carrer Sant Eloi del barri de la Marina del Prat Vermell de Barcelona, on hi viuen 44 persones en situació d’exclusió social i que són ateses per entitats socials.

Llegir més »

Mossen Trens, Vilafranca

Edifici de Protecció oficial de règim general de lloguer situat al carrer Mossen Trens, 3 de Vilafranca del Penedès.
Consta de 71 habitatges distribuïts en 6 plantes , d’entre 1 i 3 habitacions.

Llegir més »

Terral, Sitges

Terral és un projecte promogut per la Fundació SALAS en col·laboració amb l’Ajuntament de Sitges. Posteriorment, la Fundació Nou Lloc Habitatge Social i la Fundació Família i Benestar Social gestionaran els habitatges.

Llegir més »

Marinada, Sitges

Marinada és un projecte promogut per la Fundació SALAS en col·laboració amb l’Ajuntament de Sitges. La Fundació Nou Lloc gestionarà posteriorment el lloguer dels habitatges.  

Llegir més »

C/De la Llenya, Gavà

Els nostres Habitatges de Protecció Oficial (HPO) de Gavà, carrer de la Llenya, són d’una habitació, amb una superfície aproximada de 40 m², amb plaça d’aparcament i alguns també amb traster.

Llegir més »

C/Alí Bei, Barcelona

Els nostres Habitatges de Protecció Oficial (HPO) de Barcelona, carrer d’Alí Bei, són d’una habitació, amb una superfície aproximada de 40 m², alguns amb plaça d’aparcament i alguns també amb traster.

Llegir més »

La Florida

La Florida és una promoció d’Habitatges amb Protecció Oficial en règim general de lloguer situada a Matadepera. Es tracta de sis blocs que es distribueixen en plantes baixes i primeres i que conformen un total de 36 habitatges amb tipologies 1, 2, i 3 dormitoris.

Llegir més »

El Triangle del 22@

El Triangle és un edifici residencial distribuït en planta baixa i 6 plantes tipus situat al districte 22 @ de Barcelona. Es tracta de 53 habitatges de protecció oficial en règim general de lloguer, 53 trasters i 59 places d’aparcament.

Llegir més »
Més sobre Cohabitac:

Salutació del president

Hem de seguir treballant, plegats, per un gran parc d'habitatge social de lloguer
Més

Presentació de Cohabitac

Som la coordinadora de fundacions promotores i gestores d’habitatge social de lloguer de Catalunya
Més

Fundacions integrants

Cohabitac som 12 fundacions amb capacitats i especialitzacions diverses sota un objectiu comú
Més

Projectes destacats

El més important de Cohabitac és la nostra acció
Més