La Florida

Promoció de 36 habitatges de lloguer social

Presentació del projecte

La Florida és una promoció d’Habitatges amb Protecció Oficial en règim general de lloguer situada a Matadepera. Es tracta de sis blocs que es distribueixen en plantes baixes i primeres i que conformen un total de 36 habitatges amb tipologies 1, 2, i 3 dormitoris.

Els pisos compten amb una superfície útil (incloent la terrassa) entre els 44,64m2 i els 68,44m2. A més, cadascun d’aquests habitatges està vinculat a una plaça d’aparcament de 25m2 i un traster de 5m2 útils.

La promoció es troba situada entre l’Avinguda del Massot, el Carrer Balmes i el Carrer Sant Quirze. Una ubicació molt tranquil·la, envoltada de natura i molt a prop del camp de golf, a 5 minuts de Terrassa i a 10 de Sabadell.

El desenvolupament de la promoció de la Florida va ser possible gràcies a la voluntat de l’Ajuntament de Matadepera de dur a terme una política de sòl i d’habitatge social i de futur. Aquesta política es va plasmar en la cessió de sòl en dret de superfície per a la seva promoció. Els habitatges es van entregar l’any 2009.

Aspectes destacats:

  • Diversitat de tipologies: 1, 2, 3 dormitoris
  • Tots els habitatges compten amb plaça d’aparcament i traster 
  • bicació molt tranquil·la però molt a prop de Terrassa i Sabadell
  • Comunitats reduïdes, entre 8 i 4 habitatges per bloc repartits en planta baixa i primera

Una iniciativa de: