Missa funeral per a Josep Ma Gasol Magriñà, essent com era president de COHABITAC

Aquest dissabte 13 de novembre a les 11h es celebrarà la missa funeral per Josep Ma Gasol i Magriñà, que va morir essent president de COHABITAC i de la Fundació Família i Benestar Social.

 

L’acte tindrà lloc a la Basílica de la Mercè (Carrer de la Mercè, 1, 08002 Barcelona) on amics i companys podran fer costat a la família en el darrer comiat.

 

En paraules del propi Josep Ma Gasol pronunciades al 2017 en el pregó de la Festa Major del seu poble, Cervià de les Garrigues:

“Amb l’escala somniada de Jacob, és l’hora d’un record obstinat pels d’enllà: Què hi fan al cel?
Sentim que s’alegren i somriuen en veure l’esclat de les noves generacions i miren, minúscul entre ramats d’estrelles, aquest país que tant van estimar i conèixer.”

El seu germà, Anton Gasol, patró de la FiBS, ens fa arribar la informació de l’acte per tal que totes aquelles persones que el van conèixer, tant com a president de COHABITAC com a persona rellevant de l’àmbit de la promoció social, puguin assistir-hi i recordar-lo en aquest dia.

 

Amb motiu de la celebració d’aquesta missa memorial, publiquem també l’entrevista que li van fer des de la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya com a president de COHABITAC.

 

Entrevista a Josep Maria Gasol, president de Cohàbitac _ Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya

Una notícia de:

Logotip Cohabitac