Recta final de les obres de la Llar Casa Bloc

Les obres de la Llar Casa Bloc no s’aturen i es preveu que acabin a principis de 2021. La Fundació Hàbitat3 rehabilita la Residència de la Casa Bloc per impulsar el projecte d’habitatge social amb 17 vivendes.

Als 17 habitatges que s’estan construint s’hi estan aplicant mesures per combatre la bretxa digital i sistemes de monitorització del consum gràcies a la col·laboració de Cellnex Telecom. També s’apliquen mesures per combatre situacions de pobresa energètica, millorant l’eficiència energètica, gràcies a la col·laboració amb la Fundación Naturgy. Paral·lelament, fruit d’una col·laboració amb Ariston, la Llar Casa Bloc disposarà de productes d’aigua calenta Lydos Hybrid, amb l’únic termo del mercat de classe A. A més, la Llar Casa Bloc ha rebut donacions de material pels lavabos de Roca, de material elèctric de Simon, de material d’obra de Basf i una dotació econòmica de Busquets Galvez.

D’altra banda, un dels habitatges ha estat adaptat per a persones amb reducció de mobilitat. Els beneficiaris dels 17 habitatges seran famílies en situació vulnerable ateses per entitats socials o pels serveis socials de l’Ajuntament de Barcelona.

Una notícia de:

Fundació Hàbitat3